FAQ ASTROCONNECT

VEELGESTELDE VRAGEN AAN ASTROCONNECT
1Wat heb je nodig om te starten bij AstroConnect?

Je hebt enkel een vaste telefoonaansluiting en/of een goede internetverbinding nodig om te kunnen starten bij AstroConnect. Als je begint bij AstroConnect ontvang je telefoonconsults, e-mailconsults, fotoreadings en chatberichten waadoor je makkelijk en snel aan de slag kan met een vaste telefoon en/of internetverbing. Vind hier meet informatie over wat je nodig hebt en wat de mogelijkheden zijn...

2Hoe moet ik mij registreren?

Je kan je makkelijk en snel binnen een paar stappen registreren bij AstroConnect.

Je gaat naar het regstratieformulier en je vult bij elke stap de juiste informatie in. Na het verzenden van je registratie streven wij ernaar om je consulentenprofiel binnen 24 uur(buiten het weekend) goed te keuren en te activeren.

3Hoe werkt de goedkeuring van mijn consulentenprofiel?

Na het verzenden van je registratie bij AstroConnect nemen wij binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken voor een testconsult. Als we alle gegevens van jou compleet hebben en het testconsult verloopt goed dan keuren we jouw consulentenprofiel goed en word je geactiveerd. Dat betekent dat jouw consulenten profiel na activatie direct te zien is op de beste en meest bezochte levensadvies websites.

4Waarom wordt er een testconsult gedaan?

Wij van AstroConnect garanderen aan onze partners dat we kwalitatieve en betrouwbare consulenten leveren. Wij willen net zoals jou het beste voor onze klanten en dat de consulenten van AstroConnect de klanten het beste kunnen helpen in hun leven.

Daarom doen we een testconsult met elke consulent die zich registreert om je paranormale gaven te beoordelen bij je profiel en ook een kennismaking met elkaar te hebben. Zo kan jij onze klanten de beste hulp en levensadvies geven.

5Hoe maak ik een goed consulentenprofiel?

- Een goede profielfoto van hoge kwaliteit - Een duidelijke introductietekst met beschrijving van je gaven - Agenda invullen om de klanten goed weer te geven wanneer je aanwezig bent - Spreek je visitekaartje in voor de klanten om te beluisteren om een nog beter beeld te geven

5Hoe werkt de uitbetaling?

Alle verdiensten worden telkens op de 1e werkdag van elke maand uitbetaald als je saldo minstens € 150 bedraagt. Je hebt ook de mogelijkheid om 2 of meer voorschotten per maand te ontvangen. Als je het uitbetalingslimiet van € 150 hebt bereikt kan je zelf op de knop 'betaal uit' klikken en wordt de uitbetaling van een voorschot gedaan ter waarde van het bedrag dat je tot dat moment hebt verdiend en hoef je niet te wachten tot de volgende maand.